Naprakész

építőipari megoldások

Hírek

Vissza a cikkekhez

Bercsényi Home társasház átadása

2021. május 25-én átadásra került 13 lakásos Bercsényi Home társasházunk, melynek generál kivitelezője a HungaroSun Bt. A társasház energiahatékonyságát homlokzati és padlástér hőszigetelés, hőszivattyús fűtés és hűtés, valamint a tetőszerkezeten elhelyezett napelemes rendszer együttesen biztosítják.

A társasház Szeged belvárosában a nagykörúton belül, a Szent István téri víztorony szomszédságában helyezkedik el. A téren szép kialakítású pihenőpark és egy ipartörténeti különlegesség, az ország első vasbetonból készült víztornya fogadja a látogatót. Mindössze néhány perc sétára modern játszótér található, de közel van az Anna fürdő és a Széchenyi tér is. Bármerre is indul a városban, a környéken mindig megtalálja a legjobb lehetőséget a közösségi közlekedésre. A 8-as és 10-es jelzésű trolibuszok, a 3-as és 4-es jelzésű villamosok csupán néhány perces sétával érhetők el.

Leendő otthonával nem csak lakást, gondosan kialakított életteret is vásárol. Az ingatlan ideális mindazok számára, akik szeretnének ugyan a belvárosban élni, de mégsem a zajos forgatag közepén. A modern igényeknek kialakított Bercsényi Home lakásai pontosan ezt kínálja Önnek.

Ingatlanjainkkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el az inszeged.hu weboldalra. További renferenciáinkat az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.

Vissza a cikkekhez
Széchenyi 2020