general.png Generálkivitelezés

Cégünk vállalja lakó- és ipari épületek generálkivitelezését a tervezéstől a kivitelezés utolsó fázisáig. Tapasztalt mérnökeink, szakembereink, pályázatíróink állnak az Ön rendelkezésére. Amennyiben számít Önnek az idő, a pénz, és a minőség, válasszon minket generálkivitelezőnek!

  • Nem kell foglalkoznia a munkafázisok és szakágak összehangolásával.

  • Velünk a generálkivitelezés hatékony, biztosan időt, pénzt, energiát spórol, hiszen nem kell munkafázisonként, szakáganként mesterek után szaladgálnia, munkafolyamatokat és szakembereket nehézkesen összehangolnia.

  • A generálkivitelezés alatt a pénzügyi elszámolás és teljesítés követése átláthatóbb, egyszerűbb, a kivitelezés időtartama alatt fellépő esetleges minőségi kifogások elhárítása szintén gyorsabb és zökkenőmentesebb.

  • A generálkivitelezés megfelelő minőségére is biztosan számíthat, hiszen átadás után és használat során a minőségi munkavégzésre garanciális kötelezettségeket vállalunk.

Cégünk a beruházások, generálkivitelezés teljes folyamatát menedzselni tudja, a tervezéstől kezdve az engedélyeztetéseken, adminisztrációs nehézségeken át a kulcsrakész átadásig.

Lakossági, vállalati és önkormányzati ügyfelek számára egyaránt rendelkezésre állunk!