Pályázatkészítés

Cégünk a hazai és EU-s pályázatok témakörben a következő feladatok ellátását tudja vállalni:

  • Pályázatfigyelés

  • Pályázatírás

  • Projektmenedzsment

  • Horizontális vállalások teljesítése (Fenntarthatósági képzések lebonyolítása)

A pályázati rendszerek folyamatosan változnak, az eljárások gyorsulnak, a határidők rövidülnek…

A sok változás közepette egy stabil bázist igyekszünk képviselni, ahol az aktuálisan elérhető és a közeljövőben várható pályázati forrásokról időben tájékozódhat, és segítségünkkel megpályázhatja a tervei megvalósításához szükséges pénzügyi támogatást.

Lakossági, vállalati és önkormányzati ügyfelek számára egyaránt rendelkezésre állunk!

 Pályázatfigyelés
Pályázatfigyelés során, a fejlesztési elképzelés pontos ismeretében, folyamatosan nyomon követjük az elérhető, és a közeljövőben várható pályázati forrásokat. Amennyiben az Ön elképzeléseihez illeszkedő, elérhető pályázati kiírást találunk, erről azonnal értesítjük Önt.

Tovább

 Fenntarthatósági képzések
Az Új Széchenyi Terv keretében nyertes pályázatokhoz kapcsolódóan fenntarthatósági tudásmegosztás / képzés megszervezését, lebonyolítását vállaljuk! Vállaljuk előadás és konzultáció megtartását a fenntarthatóság témakörében, az igényekhez igazodva 3 - 30 fős csoportok számára 1,5 - 3 óra terjedelemben. Pályázatírás
Egy pályázatírási munka során számíthat a HungaroSun csapatának segítségére! A sok változás közepette egy stabil bázist igyekszünk képviselni, ahol az aktuálisan elérhető és a közeljövőben várható pályázati forrásokról időben tájékozódhat és segítségünkkel elnyerheti a tervei megvalósításához szükséges pénzügyi támogatást.

Tovább

 Projektmenedzsment
Egy projekt sikeres lebonyolítása nagyban függ attól, hogy van-e kapacitás és elegendő energia a megvalósítás során minden feladatelemet, és érintett szereplőt összeszervezni, koordinálni. Ezért összetettebb projektek esetében, vagy egy bizonyos projektméret fölött érdemes projektmenedzsment szervezetet megbízni ezzel a nem kis tapasztalatot igénylő feladattal.

Tovább